Miss Anaïs blog

Bella Donne

Every day is a fashion show & the world is your runway

Zoals elke vrouw een black dress in haar kleerkast moet hebben vond ik dat hetzelfde met een red dress.
Aangezien ik deze nog niet had maakte ik de Bella Donne dress in het rood.
Ook van de pas ontdekte Baranquilla stof ben ik zwaar fan, deze rekt ook wat mee maar oogt net dat ietsje gekleder dan tricot.
De Baranquilla Stof kan je hier hier vindenWe hebben deze in verschillende kleuren: Elk kleurent...Lees meer


back to basics

Heel dikwijls krijgen we de opmerking: Ik maak heel veel kledingstukken maar ik heb bijna niets dat ik kan combineren!! Omdat ten eerste iets voor jezelf maken al een hele drempel is en dan nog rekening houden met dingen die je kan combineren... Je zou voor minder het bos door de bomen niet meer zien!!
Daarbij willen we je helpen: Maak enkele basics voor in je gardarobe, enkele effen stuks die je kan combineren met je gemaakte kledingstukken in een print. Ook zijn de modellen die je ...Lees meer


Van jurk naar bloes


Elke jurk kan je aanpassen zodat het een bloesje wordt. Het belangrijkste is dat je het bovendeel van de jurk aanpast zodat het bloesje goed past op je heupen.
Voor de bloes op de foto vertrokken we van een jurk die we tijdens een workshop  gaan maken. Meer info hierover : workshop jurk.

Een jurk is gemakkelijk: je bent meteen volledig gekleed. Bovenstukjes zijn echter ook onmisbaar! Soms is een broek gewoon comfortabel en heb je iets bijpassend nodig.
Hoed...Lees meer


Pattern hack: Julia sweater Lillestof kleedje

In samenwerking met Bel'Etoile blog hebben we een pattern hack gedaan van de Julia sweater en dit prachtige kleedje gemaakt met onze Lillestof "Fallbird" en uni tricot in petrol voor de boorden. We zijn zelf helemaal weg van dit kleedje en willen het graag met jullie delen. De tutorial van hoe je de Julia Sweater omtovert tot dit kleedje vind je op de blog van Bel'Etoile. http://beletoile.blogspot.be/2015/12/een-sweaterjurk-voor-mezelf.html
Dit kleedje kan je maken met elke t...Lees meer


Miss Anaïs en Bel'Etoile vinden elkaar in de josjes hype

Na de "K3 Zoekt K3" finale maakt Miss Anaïs een lookalike "Josjekleedje" voor de dochter met een stofje dat in de winkel ligt en wel lijkt op de stof van Josje haar kleedje.

Na een fotootje van het kleedje in de Facebookgroep gezet te hebben, volgen wel heel veel meisjesmama's die ook wel het Josjekleedje willen maken.

Be'Etoile kocht haar stofje ook bij Miss Anaïs en maakte een nog mooier Josjekleedje dat het succes nog groter maakte...

Het vervolg is een ware Josjeshype ...Lees meer